Kontributor

Kontributor awal sementara ini saya sendiri sebagai kuncen GrageCirebon.Wordpress.Com yaitu orang yang punya nickname atmoon.geo .

Bagi yang berminat jadi kontributor silahkan tuliskan di komentar, nanti saya sertakan sebagai anggota terdaftar yang bisa mengelola blog ini.

Bagi Wong Cirebon yang sudah punya blog, boleh juga infokan alamat URL blog nya, nanti saya masukkan dibagian Wong Cirebon Online.

Suwun Nih.

atmoon.geo

Responses

  1. suwun pisan ari isun bisa manjing lan melu urun rembug ning kene.

    iya kita sih setuju pisan yen cerbon dadi propinsi dewek. ambiran wong cerbon tambah makmur ya..

  2. mas iku ramein yah..kula wong cirebon, ini ada dua link untuk maslah kesehatan dan cirebon :
    1. http://www.ruhyana.com
    2. http://www.cirebonyes.blogspot.com
    kesuwun

  3. wa, kebenarn kita lagi browsing..lah ana blog e wong grage…..lah kita kuh wis ngelanglang buana 20 tahun ninggalaken babad caruban…..untung ne kita beli klalen basa caruban…. wis aku seneng banget …suwun ya wa

  4. sedurunge kula kulonuwun pengen melu nimbrung teng bloge wong cirebon..kang yayu sedulur kabeh,perangsakuh kita ngerungu cirebon arep dadi provinsi wis lawas pisan tapi sampe sakien ………..kayae durung ana gregete jadi ya cape deh…….tpi kita sebagai wong cirebon tentue dukung pisan lamun bener cirebon jadi provinsi

  5. batur-batur kabeh sapa sing duwu buku tata bahasa cerbon atawa buku bacaan bahasa cerbon. isun arep gawe skripsi kang isi bandingaken bahasa cerbon lan bahasa jepang. punten kang duwe komen ning kene yah. kesuwun sedurunge…


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: